Return To Sender Beschermengel Hijab Roze

Artikel 6 van 10
€ 11,95 (inclusief btw)

Laat deze Angel of the World beschermengel van Return to Sender je begeleiden en beschermen. Het engeltje is gemaakt van vilt en heeft een lusje om ergens aan op te hangen.

Het engeltje is gemaakt in Nepal. Het vilt waar deze beschermengel van gemaakt is, is gematteerd, gecondenseerd, geperst en met milieuvriendelijke verf geverfd in prachtige kleuren. Door het kopen van deze engel help je de vrouwen die deze engel hebben gemaakt aan een eerlijk loon.

Afmeting: 9 x 7 cm

Return to Sender is in 2006 opgericht door Katja Schuurman. Tijdens de vele reizen die Katja maakte, ontdekte ze dat de allerarmsten van de wereld soms bol staan van ambitie. Het ontbreekt ze niet aan wil of talent, maar aan kansen en mogelijkheden. Katja zag er naast armoede prachtige projecten en zo ontstond, tijdens een reis voor BNN naar India, het idee voor Return to Sender: eerlijke handel als motto achter duurzame ontwikkeling. 

Return to Sender zet zich in voor werkgelegenheid voor vrouwen in de armste regio’s van de wereld. Een eerlijk loon staat daarbij voorop. Hierdoor kunnen de vrouwen met wie Return to Sender werkt met hun gezinnen, en vaak de gehele community, ontsnappen uit de vicieuze cirkel van armoede. 

Jouw aankoop maakt het verschil!

© 2016 - 2024 De Buurvrouw Gorinchem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel